Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Atelier de validare a studiului realizat de OIM Moldova

Echipa Biroului relații cu diaspora va participa la un atelier de validare a rezultatelor obținute urmare a studiului „Analiza conținutului și structurii resurselor web destinate migranților originari din Republica Moldova, inclusiv din Transnistria și cetățenilor străini care vreau să imigreze în Republica Moldova”, realizat de Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova.

 

Scopul atelierului constă în prezentarea și validarea rezultatelor cercetării OIM, precum și realizarea unui schimb de opinii și idei cu privire la modalitățile de optimizare a resurselor web destinate migranților, imigranților și diasporei.

 

Activitatea este realizată în cadrul proiectului: „Susținerea implementării componenței de migrație și dezvoltare a Parteneriatului de Mobilitate UE – Moldova și valorificarea beneficiarilor acestuia pentru locuitorii regiunii Transnistriei a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de OIM Moldova.

 

Evenimentul va avea loc în incinta Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, V. Alecsandri 1, Chișinău, Republica Moldova.

Dates: 
Friday, April 21, 2017 -
09:45 to 14:00