Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Campania „Alegătorii de peste hotare”

Întrevedere cu diaspora din Italia, Roma

 

Ora 16.00

 

Locația: sediul Ambasaderi Republicii Moldova la Roma

 

Adresa: Francesco Cherubini, 27

 

***

 

La inițiativa reprezentanței în Moldova a Institutului Republican Internațional din SUA (IRI), în cooperare cu Comisia Electorală Centrală (CEC) și Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE), Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD) participă în lunile septembrie-octombrie la programul „Alegătorii de peste hotare” pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

 

În acest sens, sunt preconizate o serie de întâlniri cu membrii diasporei în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Portugalia, Franța, Italia, Grecia, Olanda și Belgia.

 

La aceste întâlniri vor participa câte un reprezentant de la BRD și CEC - instituții abilitate să discute despre alegeri și programele pentru diasporă, precum și de la IRI în calitate de organizatori.

 

Scopul programului este de a asigura accesul cetățenilor moldoveni stabiliți peste hotare la informații cu privire la ziua alegerilor și procedurile de vot.

 

Totodată, în cadrul întâlnirilor vor fi abordate subiecte ce țin de oportunitățile pentru diasporă, programele și proiectele BRD.

Dates: 
Friday, September 30, 2016 -
16:00 to 18:00