Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Anunț de angajare

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) este în căutarea un expert care să ofere sprijin în dezvoltarea unei strategii de comunicare, sensibilizare și diseminare pentru Biroul relații cu diaspora (BRD).

 

Detalii privind condițiile de angajare: https://civic.md/anunturi/achizitii/68851-tender-no-83431808-for-contracting-of-a-qualified-national-strategic-communication-consultant-to-provide-communication-and-visibility-services-and-expertise.html?fbclid=IwAR22AY6RW9L2wy8AeiKEYm7pl7I7EEjUEdCdFQyL9ST2pMIEvTFj0dZIFN8

 

Acțiunea are loc în cadrul proiectului „Policy Advisory Fund” (Fondul de Consiliere în Politici), finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) / Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei. Obiectivul proiectului este îmbunătățirea performanțelor instituțiilor publice pentru o implementare eficientă a programului de guvernare al Republicii Moldova în conformitate cu Acordul de Asociere cu UE. GIZ colaborează îndeaproape cu partenerul său politic principal, Cancelaria de Stat a Republicii Moldova (inclusiv Biroul relații cu diaspora), precum și în coordonare cu Oficiul Primului Ministru și cu alte părți interesate. Proiectul sprijină dezvoltarea capacităților și a competențelor instituțiilor și membrilor Guvernului Republicii Moldova și, astfel, se bazează pe dorința de reformă a actualului guvern. În plus, proiectul se bazează pe potențialul de mobilizare a diasporei moldovenești din diferite țări europene pentru dezvoltarea socio-economică a țării.