Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Anunț privind activitățile/evenimentele planificate în diasporă pentru anul 2021

Dragi prieteni,

 

Bine v-am găsit în 2021! Cu acest prilej, vă dorim un an mai bun, cu sănătate, pace, liniște în suflet și rezultate pe măsura așteptărilor.

 

Vă mulțumim pentru cooperarea pe care am avut-o anul trecut, în pofida situației dificile ce am resimțit-o cu toții. Dar rămânem optimiști și contăm pe deschiderea și interesul dvs. pentru activitățile/evenimentele/proiectele pe care le desfășurăm la BRD cu drag pentru dvs.

 

În scopul sincronizării agendelor noastre și eficientizării suportului din partea BRD, solicităm respectuos să ne informați despre activitățile pe care intenționați să le desfășurați în diasporă în 2021. Din păcate, bugetul BRD rămâne în continuare modest, dar vom face tot posibilul să vă ajutăm cu cărți, obiecte de artizanat, mărțișoare și alte materiale, inclusiv promovare pe rețelele noastre și atragere de suport din partea altor instituții de stat (ministere, departamente, agenții ș.a.).

 

Vă rugăm să diseminați această informație unui număr cât mai mare de persoane din diasporă, să completați tabelul din anexă și să-l expediați până pe data de 21 ianuarie 2021 la următoarea adresă de e-mail: brd@gov.md