Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Aprecieri din partea echipei Biroului relații cu diaspora pentru trainerii Programului guvernamental Diasporă Origini Reveniri-DOR

Published on: Mon, 11/15/2021 - 17:06

 Toamna se numără nu doar bobocii, dar și reușitele. Iar ziua de astăzi este una în care răscolim prin amintiri și poze, prin video-uri și arhive. Înmulțim bucuriile și împărțim distanța timpului, ce ne desparte de o nouă ediție a Programului guvernamental ”Diasporă Origini Reveniri”.

 

Irina Mitachi Babuhina, Cornel Josan și Andrei Boaghe  sunt trainerii care scriu, alături de participanți, istoria celui mai ambițios proiect al Biroului relații cu diaspora - DOR. Ei sunt partenerii noștri de nădejde, sprijinul și suportul intelectual și logistic, al Programului. Cele mai originale idei, cele mai inedite provocări, dar și cele mai frumoase și profunde emoții, prind viață datorită echipei noastre minunate.

 

 În semn de mulțumire, pentru implicare și dăruire, le-am transmis mesaje de dor, trainerilor Irina Mitachi Babuhina, Cornel Josan și Andrei Boaghe, în speranța că le vor prinde de suflet, ca să se inspire pentru următoarea colaborare. Gratitudine și apreciere, pentru ceea ce sunteți și ceea ce faceți, oameni dragi și valoroși!