Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Campania „Cutia cu daruri” este în plină desfășurare

Published on: Thu, 11/24/2022 - 11:48

Campania „Cutia cu daruri”, lansată de comunitatea Ofemeie.com din Franța, fondatoare Viorica Țîmbalari, este în plină desfășurare. Conaționalii noștri, stabiliți în diverse colțuri ale lumii, în ale căror suflete sălășluiește bunătatea și iubirea față de oameni s-au mobilizat pentru a colecta daruri, care vor fi donate copiilor de la Centrul comunitar pentru copii și tineret „Speranța” și copiilor orfani din Republica Moldova, care așteaptă cuminți căldura magică a sărbătorilor de iarnă.
 
Din donațiile colectate până la etapa actuală, organizatorii au procurat și împachetat 69 de cadouri, care urmează a fi expediate în țara noastră, dăruind mici bucurii și căldură sufletească celor mai triști ca noi.
 
Campania va dura până pe data de decembrie 2022, doritorii pot contribui cu dulciuri, hăinuțe, jucării, seturi de rechizite, puzzle, jocuri educațional etc. Persoanele care nu au posibilitate să pregătească ,,Cutia cu daruri 2022”, pot contribui cu o donație, accesând linkul: https://gofund.me/74b37c62
 
  • Persoana de contact din Moldova: 076722629 - Diana Cibotari
  • Persoana de contact din diaspora: 0658033547 - Inna Boldes
 
Mai multe detalii puteți găsi la adresa: http://bitly.ws/x4S7