Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Concursul de desen “Baștina din suflet - Moldova mea de DOR” organizat de Asociația "AssoMoldave" din Roma, Italia

Published on: Fri, 06/04/2021 - 12:28

În data de 3 iunie a avut loc festivitatea de premiere a participanților Concursului de desen “Baștina din suflet, Moldova mea de DOR”, organizat în ianuarie curent de către Asociația "AssoMoldave" din Roma, Italia, în frunte cu dna Tatiana Nogailic. Concursul este destinat copiilor din diasporă, din Roma și orașele regiunii Lazio.

 

La eveniment au participat reprezentanți ai Ambasadei Republicii Moldova în Italia, E.S. dl Anatolie Urecheanu, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar, dna Mihaela Gorban, secretar I, precum și părinți și copii.

 

Copiilor le-au fost înmânate diplome de participare și premii (cărți, drapele RM), cu suportul Biroului relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” din Chișinău și Victoriei Dunford, reprezentantă a diasporei din Marea Britanie.

 

Adresăm felicitări tuturor copiilor participanți care au dat dovadă de talent, dar și părinților care le-au cultivat dragostea, interesul pentru tradiția, limba și menținerea legăturii vii cu Republica Moldova.

 

Pentru mai multe detalii, inclusiv desenele copiilor vă invităm să accesați: 

https://bit.ly/3igkfsZ

https://bit.ly/2SWVLue

https://bit.ly/3wVVhmN

https://bit.ly/3uKbTfW