Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Lansarea Proiectului DEH „Programul de ghidare profesională MentorMe JobAccelerator 3.0”

Proiectul „Job Accelerator” revine în forță, de data aceasta într-un nou format! Cea de-a 3-a ediție a evenimentului va fi lansată astăzi, 14 iunie, începând cu ora 19:00, în format online.

 

Invitați la inaugurarea evenimentului vor fi:

  • Violina Donu – șef adjunct al Biroului relații cu diaspora
  • Dana Muntean - fondatoarea platformei „MentorMe”
  • Lidia Morgoci - CEO MentorMe, Project Manager „Job Accelerator”
  • Doru Curoșu - HR & Trainer, Founder of CAMELOT Partners – HR, Forbes 30 Under 30.
  • Arcadie Cotruță - CEO Big Fish Academy (education services provider)

 

Organizatorii încurajează publicul interesat să se alăture și să împărtășească această oportunitate cu prietenii și alți tineri entuziaști și interesați de dezvoltarea abilităților antreprenoriale și succesul în câmpul muncii. Pentru a participa la eveniment, puteți accesa următorul link: https://www.facebook.com/MentorMD, la data și ora care au fost menționate mai sus.

 

Proiectul întitulat „Programul de ghidare profesională MentorMe JobAccelerator 3.0”, constituie o inițiativă unică a cărui finalitate presupune continuarea primului curs online specializat în consilierea și orientarea în carieră a tinerilor în vederea inserției în câmpul muncii din Republica Moldova și se desfășoară cu suportul Programului de granturi tematice Diaspora Engagement Hub (DEH), finanțat din bugetul de stat, prin intermediul Biroului relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat.