Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Au mai rămas zile numărate, în care doritorii eligibili se pot înscrie pentru a participa la Gala Studenților Originari din Republica Moldova

Echipa organizatoare a Galei Studenților Originari din Republica Moldova, pune la dispoziția participanților 5 categorii de bază, la care se pot înscrie în concurs și 2 premii speciale, oferite exclusiv la alegerea partenerilor evenimentului.

 

 Beneficiarii programului Erasmus+ sunt invitați să participe la GSORM, la categoria ERASMUS. Pentru artiști, există o categorie separată și asta pentru că, Arta nu se măsoară în note, de aceea categoria ARTE este pentru toți cei care învață la: teatru, film, pictură, muzică, actorie. Și viitorii DOCTORI sunt bineveniți să se înscrie la concurs și să-și promoveze excelența academică. O altă categorie a Galei Studenților Originari din Republica Moldova este destinată MASTERANZILOR originari din Republica, care își fac masteratul peste hotare. Iar pentru tinerii noștri care își fac studiile de licență, în afara țării, la GSORM este categoria - LICENȚĂ.

 

Așadar, îndrăzniți și aplicați, cutezați și câștigați! Detalii în link-ul de mai jos:

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php...