Guvernul Republicii Moldova

BIROUL RELAȚII CU DIASPORA

A A A

Noutăți

Noutăți

Published on: Thu, 09/29/2022 - 16:29

Expertă în mediul academic, specialistă de talie internațională, dna Alla Roșca, conaționala noastră stabilită în SUA, doctor habilitat în științe politice, Cercetator Asociat la Edgewater Research, Lector la Xaviar University, ne-a onorat cu vizita sa la BRD.

Romanian
Published on: Tue, 09/27/2022 - 17:10

Ediția din acest an a Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” e în plină desfășurare. Iar cele 41 de autorități publice locale, selectate pentru a beneficia de finanțare nerambursabilă, implementează proiecte de infrastructură, amenajări și renovări, achiziționări de echipamente de lucru, crearea zonelor de agrement.

 

Romanian
Published on: Tue, 09/27/2022 - 15:57

Recent, în Grecia a avut loc festivalul internațional „Greece 's Hope International”, în cadrul căruia au participat mai multe colective artistice model din Germania, Uzbekistan, Bulgaria, Letonia, Polonia, Armenia, Grecia, Moldova etc. Acest festival a avut scopul de a descoperi noi talente în diasporă și a promova cultura țărilor participante.

 

Romanian
Published on: Tue, 09/27/2022 - 10:28

Proiectul Job Accelerator 2.0 este în plină desfășurare, iar înscrierile continuă. Doritorii de a participa în cadrul acestui proiect, care include un program de orientare în carieră pentru tinerii de acasă și din diaspora se pot înscrie, accesând formularul: https://bit.ly/3vw3iAG

 

Mai jos sunt prezentați mentorii din țară și din diaspora, care vor ajuta tinerii participanți să facă primii pași spre accesarea primului job.

Romanian
Published on: Mon, 09/26/2022 - 17:08

Stimați membri ai diasporei,

 

Vă invităm să participați pe data de 4 octombrie 2022, ora 15:00 (ora Moldovei), la un eveniment online în care ne propunem să vă informăm despre prevenirea angajării ilegale și reducerea riscului de exploatare, precum și despre fenomenul traficului de ființe umane, consecințele acestuia și instituțiile la care vă puteți adresa în caz de necesitate.

 

Romanian
Published on: Mon, 09/26/2022 - 10:59

Invităm profesorii de limbă română din cadrul Centrelor Educaționale ale Diasporei să se înscrie la un nou program de formare!

 

Instruirea se va efectua la distanță în perioada octombrie - noiembrie 2022, iar la finalul cursului participanții vor obține certificate de participare la Program.

 

Romanian

Pages

Subscribe to RSS - Noutăți